NAV Online Számla Rendszer bevezetés üzemszünet értesítés

Ma 20:00-tól hétfő reggel 8:00-ig üzemszünetet tartunk, amely időszak alatt végezzük el a rendszerünk verziófrissítését a NAV Online Számla Rendszer bevezetéshez kapcsolódóan. Az üzemszünet ideje alatt a szolgáltatásunk nem lesz elérhető!

Szerkesztés alatt lévő számlák automatikus lezárása

Az üzemszünet alatt lezárásra kerül minden nyitott számla. Tehát azok, amelyek még nem lettek kinyomtatva. Amennyiben van nyitott számlájuk, azokat ma este 20:00 előtt véglegesíteni szíveskedjenek, mivel erre a hétfői üzemkezdést követően már nem lesz lehetőség!

Mi várható hétfőn?

A NAV Online Számla Rendszer bevezetés kezdő napja hónap, negyedév és félév első munkanapjára esik. Az éles rendszer igénybevételét valamennyi számlázó program üzemeltető ezen a napon kezdi el.

A számlák beküldése és a beküldések sikerességének ellenőrzése során ideálisabb esetben hosszabb válaszidőkre, rosszabb esetben akár teljes rendszerösszeomlásokra is számíthatunk a NAV fogadó rendszerében.

A jövő hét folyamán fokozott figyelemmel kísérjük az új funkciók működését, és minden tőlünk telhetőt megteszünk az esetleges hibák gyors kijavítása érdekében.

Korábbi cikkünkben bemutattuk a NAV Online Számla Rendszer bevezetéshez kapcsolódó feladatokat.

Amennyiben üzemzárásig ezeket nem hajtják végre, úgy az első számla kiállítását megelőzően pótolniuk kell!