NAV Online Számla Rendszer funkció fejlesztés

NAV Online Számla

2018. július 1-től új NAV jogszabály lép életbe, így minden olyan számlát, amelynek adótartalma eléri vagy meghaladja a 100.000.- Ft-ot, azonnal be kell küldeni a NAV Online Számla rendszerébe.

Számlázórendszer fejlesztés

Ez a jogszabályi változás a rendszerünk ismételt, nagy léptékű módosítását teszi szükségessé.

2016-tól kezdődően lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek arra, hogy támogassák a fejlesztéseinket.

Az idei évkezdés alkalmával is jeleztük, hogy a további fejlesztésekhez támogatásra van szükségünk, de ügyfeleink mindössze 1, azaz Egy százaléka utalt az általunk kért 12.700.- Ft vagy annál magasabb összeget.

Ennek megfelelően a 2018. július 1-től új hatályba lépő NAV Online Számla rendszerhez szükséges fejlesztéseket (részben szerencsére, mivel még tegnap is módosult a kiírás) eddig nem tudtuk elvégezni.

A szóban forgó fejlesztés becsült időigénye 84 munkaóra, amely önköltségi áron 840.000.- Ft+áfa, azaz összesen 1.066.800.- Ft.

Támogatásgyűjtő kampány 2018. június 5-12. között

A fejlesztés finanszírozásához, ezért 2018. június 5-12 közötti időszakban ezt a célzott támogatásgyűjtő kampányt indítottuk el.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezhetik támogatási szándékukat. A tényleges támogatásokat csak a kampány lezárását követően kérjük átutalni, amennyiben a felajánlások összege elérte a kívánt értéket.

A korábbi statisztikák alapján 15-20 értékelhető összegű támogatásra számítunk, ennek megfelelően állítottuk be az egyes támogatási fokozatokhoz tartozó összegeket, de természetesen egyedi támogatási összeg megadására is van lehetőség.

Abban az esetben, ha a kampányidőszakban a szükséges támogatási összeg nem gyűlik össze, úgy 2018. július 1-től a rendszerünkben kizárólag 100.000.- forintnál kevesebb adót tartalmazó számlák kiállítására lesz lehetőség.

A támogatásokat előre is köszönjük!