Rendszerfrissítés 2021. július 4.

A NAV Online Számla rendszer 2021. június 18-án 16 óra és 2021. június 20-án 23 óra 59 perc közötti leállítás tapasztalataiból okulva részlegesen függetlenítettük a rendszerünk működését a NAV Online Számla rendszertől. Így a jövőben minden olyan művelet, -amely nem feltétlenül igényli az azonnali NAV kommunikációt- várólistás rendszerben valósul meg, így az adatszolgáltatás is.

Amennyiben a NAV Online Számla rendszer az adott pillanatban nem elérhető, úgy magyar adószámmal rendelkező partner felvételére nincs lehetőség, mivel az adóalanyiság ellenőrzése nem biztosított.

Minden más funkció elérhető, valamint a kiállított számlákról is megtörténik az adatszolgáltatás a NAV Online Számla rendszer működésének helyreállását követően. Az egyes számlákhoz kapcsolódó adatszolgáltatási folyamat aktuális illetve végleges állapotáról a számla listában továbbra is elérhető a naplózott részletes tájékoztatás.

A NAV Online Számla rendszer elérhetőségét is megjelenítjük a jobb felső sarokban látható indikátor segítségével. Amennyiben az indikátor színe zöld, a NAV Online Számla rendszer elérhető.