Általános Szerződési Feltételek változása

Rendszerünk 2005. január elseje óta működik éles üzemben. A működés első 13 évében teljesen díj- és reklám mentesen volt elérhető.

2018-tól, a NAV Online Számla Adatszolgáltatás bevezetésével jelentősen megnőttek a fejlesztési költségeink, és mivel a NAV azóta is folyamatosan módosítja ezt a funkciót, így évről-évre, illetve 2020-ban már éven belül többször is jelentős módosításokat kellett végrehajtanunk.

A 2020. év folyamán a teljes működtető kódot újraírtuk, így -a saját piac felmérésünk szerint- jelenleg a legkorszerűbb technikai háttérrel rendelkező szolgáltatást nyújtjuk felhasználóinknak, amely mind asztali, mind mobil böngészőprogramokból teljes körűen használható.

2018-tól önkéntes támogatási modellt vezettünk be, de sajnos csak felhasználóink igen kis százaléka élt a támogatás lehetőségével, így a támogatási modell bevezetése óta eltelt időszakban is a teljes költségvetésünk több, mint 90%-át saját forrásainkból kellett finanszíroznunk.

Azért a 2021-es támogatási felhívásunk kiértékelését követően úgy döntöttünk, hogy az önkéntes támogatási modellt 2021. március 31-ével lezárjuk, azt piaci szemléletű, fix havidíjas konstrukcióra módosítjuk.

Terveink szerint a jelenlegi funkcionalitást 2021. április végéig online bankkártya elfogadással, valamint WooCommerce webshop fizetési és számlázási megoldással egészítjük ki.

Tehát mobiltelefonról is használható, kézi és webshop számlázást, valamint a számlák azonnal kiegyenlítését kínáljuk csomagban meglévő és új ügyfeleink részére.

A NAV Online Számla adatszolgáltatásokat valós időben monitorozzuk, az esetleges adatszolgáltatási hibákat javítjuk, amikor szükséges ezzel kapcsolatban ügyfeleinkkel is felvesszük a kapcsolatot. Folyamatosan elérhető telefonos ügyfélszolgálatot tartunk fenn, ahol automata telefonos rendszer helyett kompetens kolléga személyesen fogadja a hívásokat, és válaszol a technikai kérdésekre.

Ezt olyan, a magyar piacon egyedülálló szolgáltatásnak tekintjük, amelyért mostantól jelképes, 5.000.- Ft+áfa havidíjat számítunk fel, amely havi, negyedéves vagy éves ütemezéssel is fizethető.

A mai napon közzétett (meglévő ügyfeleink számára 2021. április 1-én hatályba lépő) Általános Szerződési Feltételek az ezzel kapcsolatos módosításokat tartalmazza.

A publikus honlapunk tartalmait is módosítjuk fentieknek megfelelően.