Események

A mai napon 12:53-13:30 között nem tervezett üzemszünetet tartottunk a tárhely szolgáltatónk átfogó DNSSEC frissítését követő adatbázis kommunikációs hiba miatt. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!… Olvass tovább!


A NAV honlapján a június 25-én az alábbi közlemény jelent meg: Karbantartás miatt az Online Számla rendszer 2020. június 30-án 16:00 órától előreláthatólag 24:00 óráig nem lesz elérhető. A karbantartás után, 2020. július 1-jén 0:00 órától már csak az új formátumban, a 2.0-ás XSD-verzió szerint fogadjuk a számlák adatait, a korábbi verzióval beküldött számlaadat-szolgáltatásokat hibaüzenettel… Olvass tovább!


A NAV honlapján a mai napon az alábbi közlemény jelent meg: Karbantartási munkálatok miatt az Online Számla rendszer 2020. június 4-én 18:00 órától előreláthatólag 20:00 óráig nem lesz elérhető. Kérjük, elektronikus ügyintézésekor vegye figyelembe a karbantartási időszakot! A karbantartás végeztével frissítést teszünk közzé. Szíves megértését és türelmét köszönjük. Ennek megfelelően, mivel ebben az időszakban az… Olvass tovább!


NAV Online Számla rendszer hírekben a mai leállásról ez a tájékoztatás jelent meg: Az Online Számla rendszer 2020.04.22-én 12:15-től technikai probléma miatt elérhetetlenné vált. A probléma elhárítása 13:10-kor megtörtént, a rendszer ismételten elérhető. Szíves megértését és türelmét köszönjük!… Olvass tovább!


A NAV honlapján a mai napon az alábbi közlemény jelent meg: Karbantartási munkálatok miatt az Online Számla rendszer 2020. április 25-én 18:00 órától előreláthatólag 20:00 óráig nem lesz elérhető. Kérjük, elektronikus ügyintézésekor vegye figyelembe a karbantartási időszakot! Szíves megértését és türelmét köszönjük. Ennek megfelelően, mivel ebben az időszakban az adatszolgáltatások nem lesznek teljesíthetőek, mi is… Olvass tovább!


Ma mai frissítésünk a háttérfolyamatok kezeléséhez kapcsolódott. Ilyenből lesz még a következő napokban, mivel ezekkel a Számlázórendszer egy teljesen új verziójának hátterét készítjük elő.… Olvass tovább!


A mai napon közzétett rendszerfrissítés során kereshetővé vált minden lista tartalom a kezelőfelüten. Ez egy apró változtatás, de sokkal kényelmesebbé vált a tartalmak megtalálása azoknál a partnereinknél, akik nagy számosságú termék, számla vagy ügyfél listákkal dolgoznak.… Olvass tovább!


A mai napon közzétett rendszerfrissítés több területet is érint, ezért kérjük, figyelmesen olvasd el az alábbi tájékoztatást. Élesítettük a NAV Online Számla adatszolgáltatás V2.0 integrációt Több, mint három héttel a kötelező átállás új időpontja 2020.04.01 előtt élesítettük az új funkciót. A mai naptól kezdődően minden adatszolgáltatás már az új környezetben fog megtörténni. A fejlesztés kiterjedt… Olvass tovább!


BÚÉK 2020

Kedves Ügyfeleink! Ezúttal is visszatekintünk az elmúlt esztendőre, és terveket készítünk az ideire. A tavalyi évre az alábbi terveket fogalmaztunk meg: a kezelőfelület teljes megújítása érintéses használathoz (mobilos számlázás) automatikus számla kézbesítés e-mail üzenetben díjbekérő funkció élesítése A sorrend nem volt köbe vésve, de épp fordítva sikerült ezekkel haladnunk. A díjbekérő funkció élesítése január végéig… Olvass tovább!


Az Online Számla rendszerben a Használati Statisztika menüpont bevezetésével egyszerűen áttekinthetőek a korábbi adatszolgáltatásokról és számlákról szóló statisztikák. A menüpont elsődleges felhasználók számára érhető el és a következőket tartalmazza: A számlázó programon keresztül adatszolgáltató ügyfeleink információt kaphatnak az interfész forgalomról, az esetleges hibákról. Számlabeküldési módszerenként megismerhetik a beérkezett számlák számát, valamint információt kapnak az adatminőségre… Olvass tovább!