Események

A mai rendszerfrissítéssel javításokat tettünk elérhetővé. Javítás: díjbekérő tételek módosítása esetén díjbekérő végösszeg nem frissül a díjbekérő listában hiba Javítás: NAV Online Számla adatszolgáltatás érvénytelenített technikai felhasználó esetén a belépés korlátozása hiba… Olvass tovább!


A mai rendszerfrissítéssel módosított funkciót és javítást tettünk elérhetővé. Módosítás: díjbekérő SimplePay fizetése esetén a SimplePay rendszerébe beküldött azonosító módosítása proforma névre Módosítás: a napi ellenőrző script kiegészítése a sorszám előtag vizsgálatával Javítás: a letöltött PDF dokumentum fájl nevében sorszám előtag megjelenítése Javítás: egyéni vállalkozói adatok adminisztrációs felületi megjelenítési hiba Javítás: számlatétel sablon rögzítési hiba… Olvass tovább!


A mai rendszerfrissítéssel néhány új és módosított funkciót és javítást tettünk elérhetővé. Új funkció: egyedi sorszám előtag a kiállított számla és díjbekérő bizonylatokon Új funkció: egyidejűleg több nyitott állapotú számla bizonylat (vázlat) készítése Módosított funkció: az időzár működés során az új tétel felvétele is újraindítja a visszaszámlálást Módosított funkció: céglogó (túlméretes) automatikus méretezése a számlán… Olvass tovább!


A NAV honlapján az alábbi közlemény jelent meg: Karbantartás miatt az Online Számla rendszert a NAV 2022. február 03-án 18 órától előreláthatólag 19 óra 30 percig leállítja. Kérjük, elektronikus ügyintézésekor vegye figyelembe a karbantartási időszakot! A karbantartás végeztével frissítést teszünk közzé. Megértését és türelmét köszönjük! Forrás: https://onlineszamla.nav.gov.hu/home… Olvass tovább!


A NAV honlapján az alábbi közlemény jelent meg: Karbantartás miatt az Online Számla rendszert a NAV 2021. december 16-án 18 órától előreláthatólag 20 óráig leállítja. Kérjük, elektronikus ügyintézésekor vegye figyelembe a karbantartási időszakot! A karbantartás végeztével frissítést teszünk közzé. Megértését és türelmét köszönjük! Forrás: https://nav.gov.hu/nav/uzemszunet… Olvass tovább!


A NAV honlapján az alábbi közlemény jelent meg: Karbantartás miatt az Online Számla rendszert a NAV 2021. december 06-án 18 órától előreláthatólag 21 óráig leállítja. Kérjük, elektronikus ügyintézésekor vegye figyelembe a karbantartási időszakot! A karbantartás végeztével frissítést teszünk közzé. Megértését és türelmét köszönjük! Forrás: https://nav.gov.hu/nav/uzemszunet… Olvass tovább!


A NAV honlapján az alábbi közlemény jelent meg: Karbantartás miatt az Online Számla rendszert a NAV 2021. november 18-án 18 órától előreláthatólag 19 óráig leállítja. Kérjük, elektronikus ügyintézésekor vegye figyelembe a karbantartási időszakot! A karbantartás végeztével frissítést teszünk közzé. Megértését és türelmét köszönjük! Forrás: https://nav.gov.hu/nav/uzemszunet… Olvass tovább!


A mai rendszerfrissítéssel néhány új funkciót és javítást tettünk elérhetővé. A továbbiakban; Módosított funkció: SimplePay fizetés esetén a díjbekérő csak a tranzakció 2. körös megerősítését követően generálódik le a számla Módosított funkció: SimplePay fizetés esetén letiltásra került a manuális díjbekérőből számla generálás Módosított funkció: SimplePay fizetés esetén a díjbekérő alapján kiállított számla fizetési módja Bankkártya… Olvass tovább!


A mai rendszerfrissítéssel néhány új funkciót és javítást tettünk elérhetővé. A továbbiakban; Módosított funkció: felhasználói tevékenység naplózás Módosított funkció: tevékenység naplózási mérőpontok elhelyezése a számla kezelésnél és a levélküldésnél Módosított funkció: fizetési felszólítás módosítása Új funkció előkészítés: cég kifizetetlen számlái és partner kifizetetlen számlái listák készítése Egyéb javítások… Olvass tovább!