Események

A mai rendszerfrissítéssel javításokat tettünk elérhetővé. Javítás: NAV adatszolgáltatási hiba olyan számla esetén, amelynek az előzménye nem volt beküldve Javítás: HRSZ nem jelenik meg a számlán… Olvass tovább!


Több partnerünket is érintheti a KATA törvény változása, ezért a határidő közeledtével ebben a bejegyzésben foglaljuk össze, milyen módosításokat kellhet elvégeznünk a Számlázórendszerben. Ha változik az adószámunk utolsó 2 tagja: A Számlázórendszer támogatja az adószám ellenőrzését. Ehhez nyissuk meg a Cég adatlapot, majd az adószámunk melletti fogaskerék ikonra kérdezzük le a NAV rendszeréből az adószámunk… Olvass tovább!


A nőnapi rendszerfrissítésünkkel kiadott új funkciók egyike volt az egyidejűleg több nyitott állapotú számla bizonylat (vázlat) készítése. Korábban a rendszerben számlakiállítói fiókonként csak egy nyitott állapotú számla volt engedélyezve, és annak lezárására volt szükség ahhoz, hogy újabb számla bizonylatot lehessen nyitni. Ez a csoportos munkavégzést akadályozta, ezért módosítottuk a működést úgy, hogy számlakiállítói fiókonként párhuzamosan… Olvass tovább!


A mai rendszerfrissítéssel javításokat tettünk elérhetővé. Javítás: díjbekérő tételek módosítása esetén díjbekérő végösszeg nem frissül a díjbekérő listában hiba Javítás: NAV Online Számla adatszolgáltatás érvénytelenített technikai felhasználó esetén a belépés korlátozása hiba… Olvass tovább!


A mai rendszerfrissítéssel módosított funkciót és javítást tettünk elérhetővé. Módosítás: díjbekérő SimplePay fizetése esetén a SimplePay rendszerébe beküldött azonosító módosítása proforma névre Módosítás: a napi ellenőrző script kiegészítése a sorszám előtag vizsgálatával Javítás: a letöltött PDF dokumentum fájl nevében sorszám előtag megjelenítése Javítás: egyéni vállalkozói adatok adminisztrációs felületi megjelenítési hiba Javítás: számlatétel sablon rögzítési hiba… Olvass tovább!


A mai rendszerfrissítéssel néhány új és módosított funkciót és javítást tettünk elérhetővé. Új funkció: egyedi sorszám előtag a kiállított számla és díjbekérő bizonylatokon Új funkció: egyidejűleg több nyitott állapotú számla bizonylat (vázlat) készítése Módosított funkció: az időzár működés során az új tétel felvétele is újraindítja a visszaszámlálást Módosított funkció: céglogó (túlméretes) automatikus méretezése a számlán… Olvass tovább!


A NAV honlapján az alábbi közlemény jelent meg: Karbantartás miatt az Online Számla rendszert a NAV 2022. február 03-án 18 órától előreláthatólag 19 óra 30 percig leállítja. Kérjük, elektronikus ügyintézésekor vegye figyelembe a karbantartási időszakot! A karbantartás végeztével frissítést teszünk közzé. Megértését és türelmét köszönjük! Forrás: https://onlineszamla.nav.gov.hu/home… Olvass tovább!


A NAV honlapján az alábbi közlemény jelent meg: Karbantartás miatt az Online Számla rendszert a NAV 2021. december 16-án 18 órától előreláthatólag 20 óráig leállítja. Kérjük, elektronikus ügyintézésekor vegye figyelembe a karbantartási időszakot! A karbantartás végeztével frissítést teszünk közzé. Megértését és türelmét köszönjük! Forrás: https://nav.gov.hu/nav/uzemszunet… Olvass tovább!