Események

A mai rendszerfrissítés alatt került bekapcsolásra a NAV Online Számla adatszolgáltatás API V3.0 verziója. Ez rendszer szinten sok módosítást tett szükségessé, ugyanakkor igyekeztünk minimalizálni a számlázás folyamatát érintő változtatásokat, így mindössze két területen történt látható változás. Partner adatlapok, partner kezelés A partner adatlapokon új elemként jelent meg a partner cím típusa. Ez háromféle értéket vehet… Olvass tovább!


Rendszerünk 2005. január elseje óta működik éles üzemben. A működés első 13 évében teljesen díj- és reklám mentesen volt elérhető. 2018-tól, a NAV Online Számla Adatszolgáltatás bevezetésével jelentősen megnőttek a fejlesztési költségeink, és mivel a NAV azóta is folyamatosan módosítja ezt a funkciót, így évről-évre, illetve 2020-ban már éven belül többször is jelentős módosításokat kellett… Olvass tovább!


Nagyon régóta terveztük. Több, mint egy éve elkezdtük megvalósítani, és néhány hónapja szűkebb körben teszteljük is. Igen, a teljesen megújított felhasználói felületünkről van. Mobilbarát, böngészőfüggetlen, reszponzív, és legújabb a technológiákra épül. Mostantól már ez a felület lesz elérhető az új belépéskor. Igyekeztünk a korábbi egyszerűséget megtartani, és a már megszokott funkciók mentén kényelmesebbé tenni a… Olvass tovább!


Az adatbázis szerverünk szervertermének költözése miatt 2021. január 27. 20:00 – január 28 08:00 között szolgáltatásunk leállításra került.… Olvass tovább!


NAV Online Számla rendszer hírekben a mai lassulásról ez a tájékoztatás jelent meg: 2020.12.16-án 7 órától az Online Számla rendszer gépi interfészén elérhető szolgáltatások válaszidejében lassulás és esetenként kapcsolódási problémák tapasztalhatók. A probléma javítása folyamatban. UPDATE1: Karbantartás miatt a NAV az Online Számla rendszerben a gépi interfészes adatszolgáltatások beküldésének lehetőségét 10 órától leállította. UPDATE2: Az… Olvass tovább!


Az elmúlt hetekben több nem tervezett üzemszünet volt a NAV Online Számla rendszerében, most egy előre tervezett karbantartást kerül meghirdetésre 2020-10-18 15:42 időpontban. Karbantartási munkálatok miatt az Online Számla rendszert a NAV 2020. október 19-én 22 óra és 2020. október 20-án 1 óra között leállítja. A karbantartás alatt az Online Számla rendszer webes lekérdező- és… Olvass tovább!


A NAV honlapján a június 28-án az alábbi közlemény jelent meg: Karbantartási munkálatok miatt az Online Számla rendszer 2020. augusztus 31-én 18:00 órától előreláthatólag 19:00 óráig nem lesz elérhető. Kérjük, elektronikus ügyintézésekor vegye figyelembe a karbantartási időszakot! A karbantartás végeztével frissítést teszünk közzé. Szíves megértését és türelmét köszönjük. Ennek megfelelően, mivel ebben az időszakban az… Olvass tovább!


A mai üzemszünet alatt az adatbázis kiszolgálót frissítette a szolgáltatónk, így továbbra is a legújabb verziójú PostgreSQL fut a háttérben. Az adatbáziskezelő kiadás részleteiről minden információ  elérhető a PostgreSQL 9.6.19 honlapon.… Olvass tovább!


A mai napon 12:53-13:30 között nem tervezett üzemszünetet tartottunk a tárhely szolgáltatónk átfogó DNSSEC frissítését követő adatbázis kommunikációs hiba miatt. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!… Olvass tovább!


A NAV honlapján a június 25-én az alábbi közlemény jelent meg: Karbantartás miatt az Online Számla rendszer 2020. június 30-án 16:00 órától előreláthatólag 24:00 óráig nem lesz elérhető. A karbantartás után, 2020. július 1-jén 0:00 órától már csak az új formátumban, a 2.0-ás XSD-verzió szerint fogadjuk a számlák adatait, a korábbi verzióval beküldött számlaadat-szolgáltatásokat hibaüzenettel… Olvass tovább!