SimplePay bankkártyás és azonnali utalásos fizetés

Tedd kényelmesebbé a számlák kifizetését!

A mai naptól rendszerünkben elérhető a SimplePay bankkártyás és azonnali utalásos fizetési lehetősége, minden Magyarországon elterjedt bankkártya típussal, Simple alkalmazással és bármely bank alkalmazásán keresztül azonnali utalással.

SimplePay bankkártya logók

SimplePay bankkártya logók

A Szolgáltatás mind a díjbekérő, mind a számla bizonylatokon (kivéve természetesen a készpénzes fizetési módot) elérhető. A bizonylatok lezárását követően kiküldött vevő értesítő e-mailben jelenik meg a SimplePay fizetési link, melyre kattintva minden a magyar piacon jól ismert kártyatípussal, továbbá azonnali átutalással van lehetőség a díjbekérők és számlák kiegyenlítésére.

Amennyiben díjbekérő kerül kifizetésre, úgy a sikeres fizetési tranzakció véglegesítését követően automatikusan kiállításra, és a vevő részére kiküldésre kerül a díjbekérőhöz kapcsolódó számla.

Az OTP Mobil Kft. SimplePay szolgáltatás csatlakozási díjából is jelentős kedvezményt biztosít, így 49.000.- Ft+áfa helyett, mindössze 19.000.- Ft+áfa belépési díjjal és egyszerűsített adminisztrációval vehetik igénybe ügyfeleink a szolgáltatást.

A megrendelés (kedvezményes csatlakozási díjjal) a SimplePay szerződéskötés Számlázórendszer ügyfeleknek linkre kattintva indítható el.

A szolgáltatást a normál havi szolgáltatási díjat megfizető ügyfeleink vehetik igénybe.