Támogatásgyűjtő kampány lezárás (frissített)

A támogatásgyűjtő kampányunk nem érte el a kitűzött célt, így azt eredménytelenül zártuk le.

A felajánlásokat köszönjük!

A korábbi állapot szerint eredménytelenül lezárult kampányban a mai napon váratlan fordulat állt be azzal, hogy az egyik partnerünk felajánlotta a teljes hiányzó összeget, így a szükséges fejlesztéseket határidőben el tudjuk végezni.

Az új rendszer használatához szükséges tájékoztatókat folyamatosan publikáljuk, illetve küldjük ki partnereink részére.

Ahogyan azt előre jeleztük, amennyiben a kampányidőszakban a szükséges támogatási összeg nem gyűlik össze, úgy 2018. július 1-től a rendszerünkben kizárólag 100.000.- Ft adótartalom alatti számlák kiállítására, illetve a korábban kiállított 100.000.- Ft adótartalom alatti számlák érvénytelenítésére, módosítására lesz lehetőség.

A korlátozáshoz szükséges rendszerfrissítést a 2018. június 29. 20:00 és július 2. 08:00 közötti időszakra meghirdetett üzemszünet alatt fogjuk élesíteni.

Kérünk mindenkit, hogy 2018. június 29. 20:00-ig bezárólag ellenőrizzék, hogy szükséges-e valamely korábban kiállított 100.000.- Ft adótartalmat elérő, vagy azt meghaladó számlájukat érvényteleníteni vagy módosítani, és amennyiben igen, úgy ezt végezzék el a fenti időpontig, mivel erre az üzemszünetet követően már nem lesz lehetőség!